SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds Konståkningsklubb
Glädje Gemenskap Rättvisa Respekt
Konståkning
Konståkning

Vill du satsa mer och träna och tävla i konståkning, så är du välkommen till konståkningsklubben. Vi har träningsgrupper från nybörjare upp till elit. Man behöver inte ha gått i skridskoskola först. Det är mer en fråga om hur mycket man vill träna redan från början. Nybörjargrupperna tränar ca 3 dagar i veckan och de högre grupperna mer. Huvuddelen av träningarna är på vardagseftermiddagar/kvällar.

 

I konståkningsklubben ställs det också krav på att du och dina föräldrar är med och hjälper till med ideellt arbete, t ex att stå i kiosken, hjälpa till vid tävlingar etc. Notera att det ibland är kö till vissa av grupperna i konståkningsklubben.

 

Vill du veta mer om konståkning i Lunds KK så mailar du info@lundskk.se.

Preliminärt tävlings- och testschema hösten 2022
2022-08-21 11:59
Nu har vi ett preliminärt tävlings- och testschema inför hösten. Ändringar kan komma att ske. De åkare som är aktuella för respektive tävling eller test får mail från tränarna någon vecka innan. Vill du veta mer? Se fliken "test och tävling"
 
week 33 Skånespetsen Halmstad  
week 35 A-sammandrag Karlskrona 
week 36 Elite and National series Luleå 
week 38 B-sammandrag Landskrona  
week 39 A-serie Halmstad 
week 39 HSK cup Danmark 
week 40 Klubbtävling Tyringe 
week 41 Elite serie Norrköping 
week 41 National serie Tibro 
week 42 Star competition Slottstaden  
week 43 Test in Lund
week 43 A-serie Lund 
week 44 Klubbtävling Ängelholm 
week 45 National and Elite series Mörrum 
week 46 Star competition Trelleborg  
week 48 A-serie Helsingborg 
week 49 Test in Lund
week 49 Star competition Osby 
week 50 SM 
Tack till alla från lägergruppen!
2022-08-11 11:38
Foto: Elin Gullstrand © 2022

Vi i lägergruppen vill tacka alla barn/ungdomar och tränare för ett fint läger den 1:a till 6:e augusti, 2022. Vi vill också tacka alla föräldrar som har hjälpt till med matlagningen under veckan. Vi hoppas ni alla har haft en rolig och bra lägervecka!

Dagläger 2022 (1:a - 6:e augusti)
2022-08-05 23:30
Nu är sommarlägret i full gång sedan ett par dagar och det är härligt att se så många glada barn, tränare och föräldrar! Både is, dans och fys står på schemat och det är tuffa men roliga dagar. 
 
På lördag är det sista dagen på lägret. Glöm inte loppisen kl.10.00-13.00. Alla medlemmar är välkomna att komma och fynda eller sälja träningskläder och skridskor. Ni kan också titta på våra fina klubbkläder från Stadium.
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
VÅRA FACEBOOKGRUPPER
Sponsorer och samarbeten