SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds Konståkningsklubb
Glädje Gemenskap Rättvisa Respekt
Konståkning
Konståkning

Vill du satsa mer och träna och tävla i konståkning, så är du välkommen till konståkningsklubben. Vi har träningsgrupper från nybörjare upp till elit. Man behöver inte ha gått i skridskoskola först. Det är mer en fråga om hur mycket man vill träna redan från början. Nybörjargrupperna tränar ca 3 dagar i veckan och de högre grupperna mer. Huvuddelen av träningarna är på vardagseftermiddagar/kvällar.

 

I konståkningsklubben ställs det också krav på att du och dina föräldrar är med och hjälper till med ideellt arbete, t ex att stå i kiosken, hjälpa till vid tävlingar etc. Notera att det ibland är kö till vissa av grupperna i konståkningsklubben.

 

Vill du veta mer om konståkning i Lunds KK så mailar du info@lundskk.se.

Tack till alla från lägergruppen!
2022-08-11 11:38
Foto: Elin Gullstrand © 2022

Vi i lägergruppen vill tacka alla barn/ungdomar och tränare för ett fint läger den 1:a till 6:e augusti, 2022. Vi vill också tacka alla föräldrar som har hjälpt till med matlagningen under veckan. Vi hoppas ni alla har haft en rolig och bra lägervecka!

Dagläger 2022 (1:a - 6:e augusti)
2022-08-05 23:30
Nu är sommarlägret i full gång sedan ett par dagar och det är härligt att se så många glada barn, tränare och föräldrar! Både is, dans och fys står på schemat och det är tuffa men roliga dagar. 
 
På lördag är det sista dagen på lägret. Glöm inte loppisen kl.10.00-13.00. Alla medlemmar är välkomna att komma och fynda eller sälja träningskläder och skridskor. Ni kan också titta på våra fina klubbkläder från Stadium.
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
VÅRA FACEBOOKGRUPPER
Sponsorer och samarbeten