SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds Konståkningsklubb
Glädje Gemenskap Rättvisa Respekt
Skridskoskola
Välkommen till vår skridskoskola!

Till skridskoskolan är alla välkomna, såväl nybörjare som mer vana skridskoåkare, från 4 år och uppåt. Syftet är först och främst att ha roligt och att lära sig grunderna i skridskoåkning. Efterhand som man klarar märkeskraven går man vidare till fortsättningsgrupperna. Man kan gå hur många terminer man vill och svårighetsgraden ökar kontinuerligt. Vi har också en konståkningsskola som tränar 2 dagar/vecka, där fokus är lite mer på konståkning. För att anmäla sig till konståkningsskolan måste man ha minst märke 4. Skridsko- och konståkningsskolan äger rum på helgerna.

 

Vi erbjuder även en vuxenskridskoskola, som går på kvällstid.

 

Om du har frågor om vår skridskoskoleverksamhet är du välkommen att kontakta oss via e-post skridskoskolan@lundskk.se

 

Tack för den här terminen!
2022-05-20 15:35

Vi vill tacka alla åkare och tränare för den här terminen (VT22)! 

Anmälan till skridskoskolan HT22 öppnar 21 augusti kl 8:00. Länk till anmälan kommer att publiceras här på hemsidan. Återanmälan för er som har åkt i skridskoskolan VT22 öppnar 14 augusti kl 8:00. Ni kommer att få en länk till återanmälan mailad till er ungefär en vecka innan återanmälan öppnar.

 

Information om kurs-start och vilka kurser som erbjuds hittar ni i vanlig ordning på vår hemsida. Höst-terminen startar när vi får tillgång till lilla isen igen vilket brukar vara omkring 1:e oktober.

 

/Skridskoskolan, Lunds KK

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
VÅRA FACEBOOKGRUPPER
Sponsorer och samarbeten