SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds Konståkningsklubb
Glädje Gemenskap Rättvisa Respekt
Om klubben

Lunds konståkningsklubb erbjuder konståkningsträning från nybörjare upp till elitnivå och skridskoskola för dig som vill lära dig åka skridskor.

 

Konståkning

Vill du satsa mer för att så småningom tävla i konståkning, så är du välkommen att träna i konståkningsklubben. Vi har träningsgrupper från nybörjare upp till elit.  Man behöver inte ha gått i skridskoskolan för att börja i klubben. Det är mer en fråga om hur mycket man vill satsa redan från början. Nybörjargrupperna tränar ca 3 dagar i veckan och de högre grupperna mer. Huvuddelen av träningarna är på vardagseftermiddagar/kvällar. Mer information om konståkningsträningen hittar du under fliken "konståkning" högst upp på sidan. Vill du veta mer om konståkning i Lunds KK så mailar du info@lundskk.se.

 

Skridskoskola

I skridskoskolan är syftet först och främst att lära sig grunderna i skridskoåkning. Efterhand som du klarar märkeskraven, kan du gå vidare i fortsättningsgrupperna.  I skridskoskolan tränar man en till två gånger i veckan, vanligen på helgen. Mer information om skridskoskolan hittar du under fliken "skridskoskola" högst upp på sidan. Vill du har mer information så mailar du skridskoskolan på skridskoskolan@lundskk.se.

 

 

 
VÅRA FACEBOOKGRUPPER
Sponsorer och samarbeten