SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds Konståkningsklubb
Glädje Gemenskap Rättvisa Respekt
Konståkning
Tränare

Huvudtränare

Lunds KK är väldigt stolta över att ha ett så meriterat tränarpar som Olga Kudym och Anton Tereshchenko. De har varit verksamma i klubben sedan 2006. De har tidigare även varit tränare i Kuwait och Serbien & Montenegro. Olga är även koreograf, danslärare (balett och all annan dans) och stretching instruktör. Anton är specialiserad på hoppträning och rotationsteknik.

 

Olga och Anton tillhörde under sina aktiva karriärer det ukrainska konståkningslandslaget 1996-1999 och tävlade tillsammans i isdans under flera år i slutet av 90-talet. De har vunnit medaljer vid ett flertal nationella mästerskap och internationella ISU Grand Prix mästerskap.

 

Efter sina aktiva karrärer utbildade de sig till tränare vid Idrottshögskolan i Ukraina. Därutöver har de utbildat sig vid ett flertal svenska och internationella seminarier och kurser, bl.a. vid EM i Stockholm 2015 och en kurs för tränare med utländsk utbildning som arrangerades av Svenska konståkningsförbundet.

 

Övriga tränare

Elin Gullstrand, Tränarutbildning 2B

 

 

 

 

 
VÅRA FACEBOOKGRUPPER
Sponsorer och samarbeten