Välkommen till vår skridsko- och konståkningsskola!

 


Till skridskoskolan är alla välkomna, såväl nybörjare som mer vana skridskoåkare, från 4 år och uppåt. Syftet är först och främst att ha roligt och att lära sig grunderna i skridskoåkning. Efterhand som man klarar märkeskraven går man vidare till fortsättningsgrupperna. Man kan gå hur många terminer man vill och svårighetsgraden ökar kontinuerligt.

Vi har också en konståkningsskola som fokuserar lite mer på konståkning redan från början. Konståkningsskolan är tänkt som en mjukstart in till konståkningsträningen. För att anmäla sig till konståkningsskolan måste man ha minst märke 4 (se fliken skridskoskolemärke).

Skridsko- och konståkningsskolan äger rum på helgerna.

Vi erbjuder även en vuxenskridskoskola, som går på kvällstid.

Vill du satsa mer och träna och tävla i konståkning, så är du välkommen till konståkningsklubben. Man behöver inte ha gått i skridskoskola först. Det är mer en fråga om hur mycket man vill träna redan från början. I konståkningsklubben ställs det också vissa krav på att du och dina föräldrar är med och hjälper till med ideellt arbete, t ex att stå i kiosken, hjälpa till vid tävlingar etc. Om du har frågor om vår verksamhet är du välkommen att kontakta oss via e-post skridskoskolan@lundskk.se

Läs mer under fliken ”information”.

Anmälan görs under fliken ”Våra kurser”.

 

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Välkommen till vår skridsko- och konståkningsskola!